Over ons

Voor al uw metalen decoraties en (relatie)geschenken bent u bij ons aan het juiste adres. Wij maken van verschillende metaalsoorten decoraties die tevens geschikt zijn als origineel geschenk.

Bijvoorbeeld rozen, deze maken wij van zink, roodkoper en groen-gepatineerd koper, in verschillende grootes. Daarnaast maken wij van deze materialen ook Calla’s en Lelies.

Ook voor sfeerproducten kunt u bij ons terecht, denk hierbij aan olielampen voor in uw huis of in de tuin. Of spiegels met verschillende rand afwerkingen die zowel binnen als buiten een prachtig beeld geven. Opties als hoogte en kleur zijn natuurlijk voor al deze artikelen bespreekbaar.

Voor een impressie van al deze artikelen kunt u terecht op onze assortiment pagina. Alles wordt gemaakt in ons eigen atelier, regelmatig worden de foto’s op onze website vernieuwd. Elk stuk is uniek en nooit helemaal hetzelfde. Alle artikelen worden met veel plezier en vakmanschap gemaakt.

Daarnaast staan wij altijd open voor nieuwe uitdagingen, dus schroom niet om uw eigen ideeën of ontwerpen bij ons bekend te maken. Met uw idee of ontwerp en ons vakmanschap zullen we altijd tot een resultaat komen dat voldoet aan uw verwachtingen.

U kunt altijd vrijblijvend contact opnemen voor meer informatie.

Wie?

Ik ben van beroep dak en gevel bekleder. In mijn beroep werk ik met zowel Koper, Zink als Metaal.

Met deze materialen kan ik goed overweg, mede door mijn beroep. Voeg dit samen met de creativiteit die er al van jongs af aan in zit en FK Metal Art is geboren. Vooral als hobby maak ik met veel plezier kleine tot grote kunstwerken. Ook mijn vrouw heeft altijd geschilderd en geboetseerd. De combinatie van beide resulteert in bijzondere en unieke werken die u op onze site kunt bekijken.

Zo maken wij rozen van diverse materialen, deze zijn een perfect geschenk voor iedere gelegenheid. Niet alleen origineel maar ook nog eens ambachtelijk.

Ieder exemplaar is dus uniek, dit geldt overigens voor al onze werken. Doordat alles met de hand is gemaakt kunnen wij u verzekeren van een kwaliteitsproduct dat zowel origineel als kwalitatief is. De rozen die wij aanbieden vallen onder de producten die wij standaard maken. Kortom, op aanvraag maken wij deze voor u. Echter kunt u ook contact met ons opnemen als u zelf een idee heeft.

Een idee op zichzelf is natuurlijk al een kunst, het realiseren blijkt echter vaak een lastige klus. Hier voor kunt u ons contacteren. Ons vakmanschap en uw idee kan leiden tot een uniek product dat volledig voldoet aan uw wensen.

Wij staan altijd open voor nieuwe ideeën en.of ontwerpen. Schroom dan ook niet om deze, in overleg met ons, werkelijkheid te maken. Wij houden van een uitdaging en niets is uitdagender dan een nieuw ontwerp!

Een foto zegt natuurlijk meer dan duizend woorden, neem hiervoor een kijken in ons fotoalbum.